Få et bedre svangerskap og forberedelse til fødsel med gravidyoga online kurs!

Yogavayu har lansert gravidyoga online kurs!

Her er online kurset i yoga for deg som er gravid. Hvis du er ny til yoga eller har praktisert yoga tidligere, vil du finne kurset interessant og lærerikt med tanke på både svangerskap og fødsel. 

Få eksklusiv tilgang på 6 yogaklasser for gravide pluss et større bonusmateriell i tre deler der du lærer fødselsforberedende øvelser med partner, bekkenbunnsøvelser med fysioterapeut og ikke minst får råd om tilpasset aktivitet etter fødselen.

Du får kurset til odel og eie og kan gjør yoga så ofte du vil, når du vil. En unik anledning til å investere i deg selv og babyen!

Hva inneholder kurset?

- 6 x videoer av ca en times varighet med yogalærer Martine Short. Tema som blir undervist er blant annet den viktige pusten, bekkenbunnstrening, mykgjørende og styrkende yoga. Det aller viktigste er at tiden på matten er DIN sammen med den lille i magen. Stress ned og finn ro og trygghet i deg selv.

- 2 bonusvideoer med fysioterapeut Nina Theodorsen, som er ekspert på kvinnehelse. Hun underviser om bekkenbunnstrening og om viktige prinsipper for trening både før og etter fødsel.

- Bonusvideo med partner. Ta med din gode støttespiller inn i yogaens univers og gjør yoga sammen. Forbered dere sammen på pust, stillinger og støtte før og under fødselen. 

 

Alt dette får du for KUN 879,-!

Hvorfor er dette kurset viktig for akkurat deg?

Det er veldig vanlig at svangerskapet bringer med seg ulike plager som smerter i rygg og bekken,  problemer med søvn, stress og bekymringer. 

Både studier og erfaringer fra tusenvis av gravide viser at yoga i svangerskapet hjelper nettopp på slike plager. Yoga letter graviditet og styrker kroppens evne til å gjennomføre fødselen. 

Kanskje du også kjenner på at hverdagen er hektisk og lengter etter å kunne ha tid til deg selv og den lille i magen. Tiden på matten vil hjelpe deg med å sette rammer for egentid med beste samvittighet. De viktige båndene mellom mor og barn begynner lenge før fødselen, og gjennom yogaen kan disse båndene bli både tydeligere og sterkere.

I disse skiftende tidene er det ekstra fint å kunne gjøre yoga hjemme når du vil og hvor ofte du vil i trygge omgivelser! 

 

Møt Martine!

Martine er en freelance yoga - og meditasjonslærer. Hun har undervist yoga i mange år og har spesialutdanning i yoga for gravide. Hun har holdt flere gravidekurs, blant annet ved Yogavayu.

På online kurset fokuserer hun på at du som gravid skal kjenne deg trygg og ivaretatt. Hun har en rolig og behagelig undervisningsstil hvor det er lett å følge instruksjonene også om du er helt ny til yoga. 

På hvilke måter vil kurset være nyttig for meg?

Bli sterk og smidig under graviditeten!

Styrk kjernemuskulatur og bekkenbunn

Få mer fleksible hofter og sterkere bein

Øv opp generell styrke og smidighet i hele kroppen

Øv på balanseøvelser for både fysisk og mental balanse

Forenkle og forkorte restitusjonsfasen etter fødselen⁣

Få bedre søvn og livskvalitet!

Gjennom yoga og pusteøvelser aktiveres det parasympatiske nervesystemet som bidrar til større ro og mindre stress i tiden som gravid

Å få tilgang til selvregulering gjennom pust og tilstedeværelse vil bidra til en bedre fødselsopplevelse

Forebygg smerter i nakke, skuldre, korsrygg og bekken

Yoga i svangerskapet er godt investert tid

Holde deg sunn og sensitiv til egen helse⁣

Gi økt bevissthet og evne til oppmerksomt nærvær, også i forhold til barnet⁣

Få bedre kjennskap til pusten som verktøy både i hverdagen og i en særlig utfordrende situasjon som en fødsel er

Hvil hodet mens du trener kroppen

Ofte stilte spørsmål:

Hva sier kundene?

"Jeg har gått på gravidyogakurs hos YogaVayu både i mitt første og andre svangerskap.  Jeg hadde stor nytte av meditasjonene, pusteøvelsene og de fysiske øvelsene kurset la opp til, og satte pris på fokuset på selvkjærlighet, ro og restitusjon.  Det viktigste jeg tok med meg fra gravidkurset hos YogaVayu var evnen til å finne ro og tilstedeværelse i egen pust. Dette ble viktig for meg både i svangerskapet og under fødselen. YogaVayu sitt gravidyogakurs hjalp meg i møtet med de store omveltningene som graviditet og fødsel innebærer. Det satte jeg umåtelig stor pris på og jeg anbefaler gravidkurset på det sterkeste!"

-Maja Finnes Sollid, yogalærer

"Er du stiv og støl, kommet ut av rytme og trening, ønsker jobbe med pusten, har vondt i ryggen, sliter med bekkenet som gravid, din fysioterapeut er stengt eller du er rett og slett bare nysgjerrig på yoga? Da kan jeg virkelig anbefale Yogavayu og deres funksjonelle yoga som passer for ulike kropper og forebygger skader."

-Elisabeth Døskeland, lege og yogaelev

Gjør yoga akkurat når det passer for deg!

Det har aldri vært lettere å komme i gang med yoga når man er gravid - slipp stresset med å komme til et yogastudio eller rekke alt til enhver tid. Nå er det viktig å fokusere på deg selv og barnet og gjøre ting i ditt eget tempo. Med online gravid yoga kan du gjøre yoga når som helst og i trygge, rolige omgivelser. På denne måten får du fullt utbytte av hvert minutt av tiden på matten. Sett gjerne på pause dersom du trenger det. Kjenn etter hvordan du og barnet har det og velg selv når du vil benytte deg av kurset. Husk at kurset er ditt til ode og eie, så du kan benytte det flere ganger dersom du ønsker det. Velkommen med!

Få med Baby massasje bok på kjøpet 

Pågående kampanje der du får tilsendt Baby massasje av Ann Karine Ringstad når du kjøper gravidyoga onlinekurs. Skriv inn adressen din ved utsjekk så sender vi den gratis til din postkasse.

Obs! Begrenset antall bøker, her er det førstemann til møllen!

Ventetiden er over! Kjøp kurset i dag og kom i gang!

Dette er inkludert i pakken:

- 6 x gravidyoga videoer

- 2 bonusvideoer med fysioterapeut

- Bonusvideo med partner!

 

Kampanje:

- Du får tilsendt Baby Massasje av Ann Karine Ringstad om du oppgir adressen din ved utsjekk!

 

Psst! Husk at dersom du har spørsmål når som helst gjennom kurset, har du mulighet til å stille dem til yogalæreren Martine Short. Du kan også selvsagt snakke med oss via sosiale medier eller mail: [email protected].

 

Trykk på boksen ved siden av/nedenfor for å kjøpe!