Anita Berge

Instruktør

Etter at Anita oppdaget yoga i 2002 har det gradvis blitt en viktigere og viktigere del av livet hennes.  For Anita er yoga først og fremst et redskap til å berike hverdagen og akseptere den som den er:  Livet slik det er, kroppen vår med de muligheter og begrensinger den har, sinnet vårt med alle krumspring det finner på… Denne aksepten gir en frihet som åpner for både livsglede, tilstedeværelse og kreativitet.

De siste årene har Anita valgt å fordype seg i Ashtanga Vinyasa Yoga.  Hun er fascinert av denne tradisjonelle yogaformen der man møter seg selv i den samme serien asanas hver eneste dag.  Ashtanga er både disiplin, hard fysisk trening og ”moving meditation” i en og samme pakke. 

Anita opplever at ashtangapraksisen gir fokus, ro og energi i hverdagen.  

Anita er elev av R. Alexander Medin på Puro Yoga i Oslo og har sitt 200-timers Yoga Alliance sertifikat derfra.  Hun er også utdannet barneyogalærer gjennom YogaKids.  Anita underviser både Ashtanga Vinyasa Yoga og andre typer yoga.  Hun er også utdannet pedagog og kulturarbeider ved HiB og HiT, og når hun ikke er på yogamatten jobber hun som dukkefører, foredragsholder og skribent.

Kari Couchman

Partner og Instruktør

Kari underviser flere slynge- og matteklasser hver uke. Hun har en leken og inspirerende grunntone i undervisningen. Kari har dyp innsikt i hvordan kroppen fungerer, og hun har gjennom flere tiår tilegnet seg kunnskap om de utfordringer en moderne kropp utsettes for.

info@yogavayu.no
958 57 442

Les mer ›

Kjerstin Søvik

Partner og instruktør

Kjerstin har praktisert yoga siden 2008 og undervist siden 2011. Hun liker å undervise yoga i langsom flyt hvor kropp, pust og sinn inviteres til en felles rytme og ro. Livserfaringene våre preger like mye kroppen som sinnet, og de kan uttrykke seg som spenninger i muskulatur og bindevev eller uro i sinnet. Å nå sinnet gjennom kroppen er en del av yogaens kunst. Kjerstin ønsker i sin undervisning å skape et rom hvor bevegelse gir mulighet for mer kroppslig og mental frihet og kraft, både på matten og i livet ellers.

info@yogavayu.no

Les mer ›

Birgitte Bakke

Instruktør

Birgitte opplever stor glede over at hun får til ting i slyngen som hun ikke får til på matten, og at kroppen responderer så godt på denne formen for yoga. Hun håper å kunne formidle noe av sin glede over Aerial yoga når hun instruerer i denne yogaformen.

924 67 314

Les mer ›

Ida Hjorteset

Instruktør

Ida har en myk og behagelig undervisningsstil og er særlig opptatt av trygg utførelse i praksisen. Hun ønsker at matten eller slyngen skal være en plass hvor fokus vendes innover mot kropp, pust og sinn, og det inviteres til økt tilstedeværelse. Hun er dypt fasinert av hvordan yoga virker både på det fysiske og psykiske plan, og hvordan man igjennom en regelmessig praksis opplever endring både på og utenfor matten.

Les mer ›

Lydia Vasquez

Instruktør

Lydia synes den mest interessante delen av yoga er meditasjon og mindfulness. Gjennom yoga har hun lært å se sammenhengen mellom kropp, sinn og sjel, og det er dette som har inspirerte henne til å lære bort yoga til andre. Hun brenner for å formidle ro og tilstedeværelse gjennom mindful movement meditation, noe som særlig kjennetegner Mindful Yoga klassene ved YogaVayu.

Les mer ›

Pia Klubb Fasmer

Instruktør

Pia underviser i rolig hatha yoga, hvor det fokuseres på tilstedeværelse og balanse mellom kropp og sinn. Pust og bevegelse kombineres i både en flytende og mer stillestående stil, hvor det vies tid til stillhet, indre fokus og bevisste justeringer. Pia har spesiell kompetanse i å undervise gravide, og det er hun som underviser disse kursene ved YogaVayu.

Les mer ›

Jorunn Maria Djønne

Instruktør

Jorunn Maria er utdannet innen Vinyasa, Yin og Restorativ Yoga. Yogaen hennes er alltid ferskvare, inspirert av de hun underviser og av oppdagelser gjort i egen yogapraksis. Hun vektlegger det å roe ned. Balansen mellom aktivitet og hvile er for henne viktig. Derfor bruker hun avspenning, tilstedeværelse i kropp og pust, mykgjørende bevegelser og forholdsvis enkle yogastillinger i timene sine.

Les mer ›

Priser