Kontor og stor sal til leie

 

Vi leier ut vår store yogasal med tilhørende fasiliteter og et kontor/behandlingsrom.

Se under for mer informasjon.

Beliggenhet og standard

YogaVayu er et yogastudio som holder til i en gammel bygård i Bergen sentrum. Våre lokaler er samlet på ca 230 kvm hvorav yogasalen er ca 85 og kontoret er ca 15 kvm. Eiendommen har sentral beliggenhet like bak politistasjonen i Halfdan Kjerulfsgt 4, 5017 Bergen.

Vi holder til i 3. etasje og det er adkomst via trapp eller heis.

Det er meget god standard i denne bygården, og det er blitt gjort vesentlig oppgradering både utvendig og innvendig i 2018-2021. Yogastudioet med kontor/behandlingsrom ble bygget i 2015, og både material- og fargevalg er tidsriktig og i duse nyanser.

Det er balansert ventilasjon som holder ca 20 grader. I tillegg er det også vegghengte ovner dersom behov for mer varme. Internett tilgjengelig.

Lokalet ligger i umiddelbar nærhet til butikker og kafeer, og skostredet med Litteraturhuset ligger et steinkast unna.

Stort og lekkert lokale til leie

Lys og lekker yogasal med store vinduer og god takhøyde. Gulvet er unikt, toksinfritt fransk oljet eik.

Utsikt mot vågen der takene på gamle bergenshus gir en hyggelig atmosfære. 

Yogasalen har utstyrsrom med matter, bolstre, blokker, stoler mm som kan benyttes etter avtale. Det er også et toalett i umiddelbar nærhet til salen. 

Lokalet har i tillegg 2 garderober med dusj, 4 toaletter, kjøkken, 20-30 stoler og BOSE lydanlegg. Det er et hyggelig inngangsparti med mulighet for å sette fra seg sko og yttertøy, videre stue med sofa og sosial sone. 

Lokalet passer for kurs, workshops og andre arrangement.

Ta kontakt for ledige tider og priser: [email protected]

Lyst og pent kontor/behandlingsrom til leie

Lekkert kontor på ca 14 kvm til leie i tilknytning til YogaVayu. Kontoret deler inngangsparti med yogastudioet hvor det er stor hall for å henge av seg klær og sko. Videre stue med sofa, bord samt garderobe/toalett-fasiliteter som evt klienter kan benytte. Leietager benytter kjøkken og eget toalett for personalet.

Kontoret har servant, pult, kontorstol og skap for oppbevaring. Det er mulig å benytte behandlingsbenk etter avtale.

Kontoret er delvis leid ut, og vi er åpen for flere deltids leietakere. Ta kontakt via [email protected] nærmere informasjon og leiepriser.

Kontoret passer for: fysioterapeuter, massører, psykolog/terapeut eller tilsvarende.