Påmelding og medlemskap

Vil du booke time eller kjøpe medlemskap hos oss: Trykk her.

Vi bruker mindbodyonline for booking og salg av medlemskap over nett.

Du kan kjøpe alt fra enkelttime, klippekort til medlemskap her. Vær OBS på at du må gjennomføre booking for hver person du melder på, selv om du har betalt for flere.

Se under priser for forskjellige medlemskap.

Mindbodyonlinesystemet har en app som du kan laste ned og bruke til booking. Her finner du oss ved å søke etter Yogavayu i appen, eller bare trykke i søkefeltet så er vi nr 4 på listen. Resten er intuitivt.

Appen holder rede på medlemskapet ditt, klippene dine og ellers alt du kjøper hos oss. Lett å bruke! Og ikke minst pålitelig. :) (OBS ikke alt kan kjøpes via app, så sjekk nettversjonen dersom du ikke finner det du leter etter)

Last ned appen her: get.mndbdy.ly/0GgzZWj09U  

Du kan også booke via datamaskin på internett. Bare bruk denne linken.

Avmelding må gjøres senest 24 timer før klassen begynner. Senere avmelding enn dette betyr at et klipp går fra klippekort og for medlemskap blir det trukket 250 kr.
Etter at timen har begynt vil du ikke bli sluppet inn! Vær ute i god tid. Dersom vi ikke får melding om at du er sen til slyngen, risikerer du at vi gir den vekk på slaget timen starter til noen som venter ved døren. Du finner instruktørens telefonnr på nettsiden. Send SMS og ikke epost.
Ta deg av ventelisten dersom du ikke kan ta plassen på relativt kort varsel.
Hvis det er fullt på aerial så prioriterer vi en klasse pr kunde pr dag.

Priser