Om oss

YogaVayu ble etablert i 2013, og siden den gang har vi vokst til å bli et aktivt og levende studio for folk i Bergen og besøkende. Vi underviser både yoga på matte og yoga i store stoffslynger, aerial yoga. Vi har som mål å være et inkluderende yogasted hvor alle uansett utgangspunkt kan finne glede i variert og funksjonell bevegelse. Det finnes alltid en klasse som passer for deg! Vårt mål er å formidle yogaens kvaliteter på en raus, lystbetont og trygg måte i tråd med både gammel visdom og nyere viten.

Vi holder til i en gammel bygård midt i Bergen sentrum bak politistasjonen, Halfdan Kjerulfsgt. 4 Lokalet inkluderer blant annet en stor og lys shala der vi praktiserer yogaen, felles garderober og god atmosfære. 

Velkommen!

Instruktørene

Vi som er lærere på YogaVayu har til felles at yoga og bevegelse er en viktig del av våre liv, og yoga er samtidig vår lidenskap. Vi har samlet sett solid erfaring innen medisin, fysisk og psykisk helse, kroppsterapi, trening og kosthold. Vi holder oss fortløpende faglig oppdatert ved å delta på kurs og workshops både i innland og i utland. Vårt mål er å formidle yogaens kvaliteter på en raus, tilpasset og trygg måte.   

Kari Couchman

Partner og instruktør

Kari har en leken og inspirerende grunntone i undervisningen. Hun har lang og bred erfaring som yogalærer og kroppsterapeut, noe som gjør at hun har en unik forståelse av hvordan kroppen fungerer og hvordan best tilrettelegge for den enkelte elev. Hun underviser både slyngeyoga og yoga på matte. I hennes timer kan du forvente å bli sett og hjulpet gjennom funksjonelle og lekne øvelser.

Kjerstin Søvik

Partner og instruktør

Partner og instruktør Kjerstin har mange års yoga- og undervisningserfaring. Hun underviser yoga i langsom flyt med mål at pust og bevegelse kan gi mer kroppslig og mental frihet og kraft, både på matten og i livet ellers. Hennes lange erfaring som barne-og ungdomspsykiater med spesiale innen traume og psykoterapi influerer hennes formidling av yoga.

Elisabeth Søiland

Instruktør
(92235414 send sms ved bookingspørsmål)

Elisabeth har vært medlem hos oss i alle år og har gått gjennom en intensiv teacher training her på huset. Nå er hun klar som en av våre nyeste instruktører og du  er i gode hender på Elisabeth sine klasser.

Jannicke Knudsen

Instruktør

Jannicke har vært trofast medlem hos YogaVayu så lenge vi har eksistert, og hun trapper nå opp og stiller som instruktør på klasser her og der. Gled deg.

Arild Rokne Johannesen

Yogainstruktør

 Yoga er for Arild en livsstil og et verktøy for helhetlig helse. Hans praksis har fokus på å bygge mobilitet, bevissthet og det å lære å kjenne etter på sin egen kropp. Arild bruker ofte musikk som en del av undervisningen og er utdannet innen klassisk Yoga – Vinyasa, Hatha, pust og meditasjon.

Du treffer Arild på torsdagskvelden og noen lørdagsmorgener.

Jenny Kayser

Yogainstruktør

Jenny startet med yoga for å roe ned kroppen og bli mer tilstede i hverdagen. Yoga for Jenny er en livsstil som hun gradvis integrerer mer i hverdagen. Etterhvert som hennes yogapraksis har utviklet seg, har hun fått mer innsikt i hvordan vi kan bruke yoga til å hele kropp og sinn. Jenny elsker å starte dagen sin med pust, meditasjon og yoga, og hun vil gjerne dele dette med dere torsdagsmorgener.

Ida Hjorteset

Yogainstruktør

Ida har en myk og behagelig undervisningsstil og er særlig opptatt av trygg utførelse i praksisen. Hun ønsker at matten eller slyngen skal være en plass hvor fokus vendes innover mot kropp, pust og sinn.

Du møter Ida torsdag kl 18 på aerial gentle og som vikar av og til.

Pia Fasmer

Yogainstruktør

Pia underviser i rolig hatha yoga, hvor det fokuseres på tilstedeværelse og balanse mellom kropp og sinn. Hun har spesialkompetanse innen gravidyoga, meditasjon og pust.

Hos oss vil du treffe Pia på gravidyogakurs og innimellom på slow flow.

Lydia Vasquez

Yogainstruktør

Lydia underviser rolig yoga og fokuserer på det meditative aspektet ved praksisen. Hun bruker ofte musikk som en integrert del i undervisningen.

Du møter Lydia hos oss innimellom på workshop og som vikar.

Kontakt oss