Om oss

YogaVayu ble etablert i 2013, og siden den gang har vi vokst til å bli et aktivt og levende studio for folk i Bergen og besøkende. Vi underviser både yoga på matte og yoga i store stoffslynger, aerial yoga. Vi har som mål å være et inkluderende yogasted hvor alle uansett utgangspunkt kan finne glede i variert og funksjonell bevegelse. Det finnes alltid en klasse som passer for deg! Vårt mål er å formidle yogaens kvaliteter på en raus, lystbetont og trygg måte i tråd med både gammel visdom og nyere viten.

Kontakt oss:

Vi holder til i en gammel bygård midt i Bergen sentrum bak politistasjonen, Halfdan Kjerulfsgt. 4 Lokalet inkluderer blant annet en stor og lys shala der vi praktiserer yogaen, felles garderober og god atmosfære. 

Velkommen!

Instruktørene

Vi som er lærere på YogaVayu har til felles at yoga og bevegelse er en viktig del av våre liv, og yoga er samtidig vår lidenskap. Vi har samlet sett solid erfaring innen medisin, fysisk og psykisk helse, kroppsterapi, trening og kosthold. Vi holder oss fortløpende faglig oppdatert ved å delta på kurs og workshops både i innland og i utland. Vårt mål er å formidle yogaens kvaliteter på en raus, tilpasset og trygg måte.   

Kari Couchman

Partner og instruktør

Kari har en leken og inspirerende grunntone i undervisningen. Hun har lang og bred erfaring som yogalærer og kroppsterapeut, noe som gjør at hun har en unik forståelse av hvordan kroppen fungerer og hvordan best tilrettelegge for den enkelte elev. Hun underviser både slyngeyoga og yoga på matte. I hennes timer kan du forvente å bli sett og hjulpet gjennom funksjonelle og lekne øvelser.

Kjerstin Søvik

Partner og instruktør

Partner og instruktør Kjerstin har mange års yoga- og undervisningserfaring. Hun underviser yoga i langsom flyt med mål at pust og bevegelse kan gi mer kroppslig og mental frihet og kraft, både på matten og i livet ellers. Hennes lange erfaring som barne-og ungdomspsykiater med spesiale innen traume og psykoterapi influerer hennes formidling av yoga.

Birgitte Bakke

Systemansvarlig og instruktør

Slyngelærer og systemansvarlig Birgitte underviser slyngeklasser på YogaVayu. Hun har en lun, ivaretakende og humoristisk undervisningsstil. Gjennom sin bakgrunn som Heilpraktiker, med spesialfelt i sammenhengen mellom følelsesmessig stress og sykdom, har hun en spesiell forståelse av en enkeltes behov og potensiale. Hun spiller Hang, og er du heldig, vil hun spille for deg under avspenningen.

Hanne Østhagen

Yogainstruktør

Hanne underviser yoga på matte og er utdannet innen Iyengar yoga. Hennes undervisning er preget av ro, nærvær og kreativitet, og har som mål at hver elev finner «sin yoga». Hanne er også terapeut i «Jevn» hvor hun arbeider ut fra en holistisk forståelse av mennesket.

Pia Fasmer

Yogainstruktør

Pia underviser i rolig hatha yoga, hvor det fokuseres på tilstedeværelse og balanse mellom kropp og sinn. Hun har spesialkompetanse innen gravidyoga, meditasjon og pust.

Hos oss vil du treffe Pia på gravidyogakurs og innimellom på slow flow.

Ida Hjorteset

Yogainstruktør

Ida har en myk og behagelig undervisningsstil og er særlig opptatt av trygg utførelse i praksisen. Hun ønsker at matten eller slyngen skal være en plass hvor fokus vendes innover mot kropp, pust og sinn.

Du møter Ida som vikar av og til.

Lydia Vasquez

Yogainstruktør

Lydia underviser rolig yoga og fokuserer på det meditative aspektet ved praksisen. Hun bruker ofte musikk som en integrert del i undervisningen.

Du møter Lydia hos oss innimellom som vikar.