Timeplan vår 2020

Du kan se i mindbody hvem som har klassene.
Vi har også kurs med påmelding som kjører parallellt med vår ordinære timeplan. Se kurs og workshops eller mindbody for detaljer.
Aerialklassene ønsker vi at du kommer i t-skjorte som dekker armhulen, rene sokker og gjerne tights/bukse som dekker knærne.
Avmelding må gjøres senest 24 timer før aerialklassen begynner. Senere avmelding enn dette betyr at et klipp går fra klippekort og for medlemskap blir det notert.
Dersom du som medlem ikke melder deg av i tide, vil du bli utestengt fra bookingen en uke og miste alle de eksisterende bookingene. Du kan ha en late cancel i månden med melding til instruktøren. Flere late cancel vil bli belastet med 250 kr pr late cancel.
Etter at timen har begynt vil du ikke bli sluppet inn! Vær ute i god tid. Dersom vi ikke får melding om at du er sen til slyngen, risikerer du at vi gir den vekk på slaget timen starter til noen som venter ved døren. Du finner instruktørens telefonnr på nettsiden. Send SMS og ikke epost.
VINTERFERIEN har vi åpent, men noe redusert timeplan. Basic tirsdag 19.30 med Astrid og Flow torsdag kl 18 med Ida utgår.

Priser