Våre timer

Trykk på tittelen i timeplanen for å lese om de forskjellige klassene våre.

Alle våre klasser har påmelding  og aerial med 24 timers binding. Dette på grunn av begrenset antall plasser

 

Nivå 1: Her kan du komme som nybegynner eller øvet.

Nivå 1-2: Her er det en fordel om du har vært på et par nivå 1 klasser først.

Nivå 2: Dette er klasser for øvede yogis og ikke for nybegynnere.

 Yoga

Det unike med yoga er at det kan gjøres av alle uavhengig av alder, kjønn og bakgrunn. Sentralt står det enkelte menneskets møte med øyeblikket, og gjennom dette muligheten til å utvikle dypere kjennskap til seg selv.

Å praktisere yoga har som hensikt å øke tilstedeværelsen både på matten og ellers i livet. Vi øver på å fokusere mer på pusten og dens betydning for kropp og sinn. Vi øver også på å kunne slippe spenninger, la hodet hvile, og samtidig utvikle kroppslig og mental smidighet, styrke, stabilitet og balanse.

YogaVayu har som mål å formidle yoga på en trygg, lystbetont og effektiv måte.

Aerial yoga:

Tren smidighet, styrke og koordinasjon på en ny og spennende måte!

I Aerial-klassene gjør vi yoga i store tøystykker som er festet i taket med to punkter. Tøystykkene, eller slyngene som de kalles, er laget av et silkestoff og minner om hengekøyer. Slyngen holder kroppen i de ulike stillingene ved at den helt eller delvis støtter kroppsvekten. Vi benytter oss av tyngdekraften på forskjellig vis, både for å komme dypere og riktigere inn i stillinger og for å strekke kroppen og bindevevet. Dette gir mulighet for å avlaste ryggsøylen, slappe av og puste dypt. Aerial yoga vil ha effekt på hele kroppen, men særlig muskler i armer og kjerne vil merke en økt i slyngen. Strekk og tøy som naturlig inngår i disse klassene vil bedre kroppsholdningen. Klassene avsluttes alltid med avspenning i slyngen. 

Aerial yoga kan utføres av alle fordi man jobber på individuelt nivå. Dersom du allerede har en yogapraksis, vil Aerial yoga gi deg ny innsikt, nye opplevelser av stillinger og av din kropp.

 Kom i T-skjorte, glidelåsfrie bukser/tights som dekker knærne og rene sokker.

 
Les tilbakemeldingene vi har fått på aerial yoga og dens effekt:

 "Noen muskler er vanskelig å tøye. Jeg får tak i disse på aerial. Det er en skånsom yoga særlig med tanke på skuldre og håndledd."

"Aerial gjør at jeg oppdager nye muskler, føler meg vektløs og får helt nye følelser frigjort i kroppen. Det utrofdrer psyken og utvider grenser på en behagelig måte." 

"Å henge oppned gir en opplevelse av ro i sinnet og kroppen som er totalt forskjellig fra liggende avspenning.. Det er fult mulig å regulere til sitt eget nivå, med hensyn til skader osv."

"Relax & renew er høydepunktet i uken for meg faktisk! Føler at 10 kg har falt av skuldrene etter den timen. Er perfekt for vond og sliten korsrygg. Aerialyoga er generelt himmelsk deilig. Føler jeg får brukt kroppen på en helt ny måte, og får ut et potensiale som er vanskelig med “vanlig yoga”. Muskler og ledd “vekkes til live” igjen, og får åpnet bryst og lunger slik at det rett og slett er lettere å roe ned og puste naturlig."

Priser